Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Dunakeszi Tenisz Klub
Cím: 2120 Dunakeszi, Fő út 145.Email: tenyoka@gmail.com bogyol@t-online.hu
Web: www.dunakesziteniszklub.huTelefon: 06/30-990-4021

Bemutatkozás

Klubunkat 1992-ben Bogyó László alapította családi vállalkozásként és mostanra már Magyarország egyik legszínvonalasabb klubjává nőtte ki magát. A társasági tenisz mellett nagy hangsúlyt fektetünk az utánpótlás nevelésre. Ma már több mint 100 gyermek teniszezik egyesületünk színeiben, ebből néhányan tagjai a korosztályos válogatottnak.

Továbbá klubunk rendszeres látogatói voltak Sávolt Attila, Mandula Petra és Balázs György, akik példaképként szolgálhatnak játékosainknak.


Minden évben két társasági versenyt szervezünk klubunk amatőr játékosai és a környező városok játékosai részére. Megrendezésre kerül továbbá több megyei, országos és nemzetközi gyermek és felnőtt verseny.

Klubunk alapítói: Bogyó László és felesége, Marika

Klubunk nemzetközi kapcsolatai révén rendszeresen szervez edzőtáborokat gyermekeknek az Amerikai Egyesült Államokba Bogyó Tamás vezetőedző szervezésével, ezzel is segítve az ifjú játékosok további fejlődését és angol nyelvtanulását.

A teniszklub Budapesttől 20 km-re a Fő út mellett található Dunakeszi gyönyörű sporttelepén. Barátságos környezetben nyáron 7 salakos, télen 3 fedett pályával várjuk a teniszezni vágyókat. A sporttelepen továbbá található még futópálya, konditerem, műfüves focipálya és zárt parkoló.

Amennyiben kedvet kaptál, hogy megismerkedj közelebbről klubunkkal, akkor szeretettel várunk színvonalas pályáinkon az év minden napján, reggeltől estig.

Cardio tenisz
Szórakoztató, dinamikus, csoportos, zenés, kalóriaégető, teniszalapú fitneszedzés, melynek középpontjában a mozgás áll, nem a tenisz. A cardio-tenisz lényege a közösségi mozgás és a szórakozás. A kardió teniszezés célja a megfelelő pulzusszámú edzés az aerob zónánkban – kalóriaégetés és teniszezés. A cardio-tenisz magas dinamikájú fitnesz tevékenység, amely egyesíti a tenisz és a kardiovaszkuláris edzés legjobb tulajdonságait. Gyakorlásának nem feltétele a tenisztudás, a résztvevők a feladatok közben, automatikusan sajátítják el a tenisz alapjait.


Óvodás és iskolatenisz programok
Dunakeszi városa, a civil és az üzleti szféra példa értékű összefogása az egészségért és az esélyegyenlőségért. A Dunakeszin tanuló első osztályos gyermekek sportolási lehetőségeinek szélesítése, a gyermekek egészséges életmódra történő nevelésének támogatása érdekében széles körű összefogás született azért, hogy a felek együttesen biztosítsák valamennyi első osztályos gyermek számára, hogy a testnevelés-órák keretében tenisz-oktatáson vegyenek részt.
A 2014/2015-ös tanév során minden első évfolyamos osztály október elejétől május végéig kéthetenként vehet részt a teniszórákon. A Dunakeszi Tenisz Klub Sportegyesület ingyenesen biztosítja a Magyarság Sporttelepen a gyermekek teniszoktatását. Ez magában foglalja az öltözőhasználatot, a pályahasználatot, a foglalkozások szakmai vezetését és a szükséges sporteszközök biztosítását is.

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink